Alternativ produsent/leverandør til Sunbelt Spas

DEL IV

Før vi skulle ta den endelige avgjørelsen kontaktet vi flere lignende leverandører som Spatec, som selger bad til langt høyere pris.

Resultatet var likt hos alle sammen, de sa at badene som Sunbelt Spas solgte kunne ikke sammenligne seg med badene de solgte.

Deres bad om kostet opp mot 200.000 mer var av en helt annen kvalitet og de brukte ofte strømforbruk som argument. Sunbelt Spas bruker vel ikke 200.000,- mer i strøm over 20 år?

Men finnes det andre leverandører på markedet som konkurrerer på pris mot de store og veletablerte butikkene? Jada, Bauhaus har kastet seg inn i kampen om å selge Spa og Swimspa.

Jeg husket at jeg hadde sett badene når jeg hadde vært innom der og det var noe av det første jeg spurte Spatec om når jeg var på besøk. Spatec ved Arild var raskt ute med å si at også her var det en helt annen kvalitet og badene var masseprodusert i Kina.

Men mange uker etter besøket hos Spatec tok jeg turen innom Bauhaus for å se på badene og snakke med betjeningen.

Bauhaus selger et merke som heter Denform og det er et Dansk selskap som er importør. Badene produseres i USA og ikke Kina som Spatec påståelig sa til meg. Her er noen bilder av badet:

denform_swimspa  denform_swimspa01

 

Totalprisen på dette bassenget var på 192.000 inkludert levering til 3470 Slemmestad.

Alt i alt virker dette som et bra bad, men mine opplevelser med Bauhaus er ikke av den beste sorten. Jeg har ikke tro på at serviceapparatet virker så bra som hos de som kun driver med Swinspa.

Fortsettelse følger i DEL V:  "Vårt valg av produsent"

Legg igjen en kommentar