Hva svarer Spatec?

DEL III:

Når man finner en norsk leverandør som leverer større og bedre bad til 120.000 under konkurrenten, så blir jeg skeptisk. Det første jeg tenkte var at kvaliteten på Sunbelt Spas sine bad må være betraktelig dårligere. Men etter en lag samtale med Steinar hos Sunbelt Spas, så er jeg ikke så sikker på at det er tilfellet. Det kan heller være at de andre tar seg fryktelig godt betalt.

Jeg hadde så langt hatt en veldig god erfaring og et godt inntrykk av Spatec Norge på Lier, men det gode inntrykket skal raskt snu.. Jeg ønsket å ta kontakt for å høre hvorfor deres basseng kostet så mye mer enn det Sunbelt Spas kunne tilby meg.

Da jeg ikke fikk tak i Spatec på telefon den dagen jeg ringte, så sendte jeg de en e-post:

«Hei Arild,

Først vil jeg takke deg for strålende service og en flott søndag hos dere. Nå som vi skal begynne å tenke bestilling har jeg snakket med flere bekjente og begynt å gjøre litt undersøkelser rundt dette med Swimspa. God kundeservice og kvalitet betyr mye, men har funnet ut at dere ligger såpass høyt i pris i forhold til andre at det blir for mye. Jeg ble henvist til et selskap som heter Sunbelt Spas og de tilbyr oss akkurat det vi ønsker til en vesentlig bedre pris, samt at badet er mer moderne og har minst like god kvalitet. https://sunbeltspa.no/energy-swimspa/2712-energy-swimspa-svommebasseng-billig.html

Også dette selskapet tilbyr enestående service og tilbakemeldingene fra kunder er helt på topp, så vi forstår ikke helt hvorfor dere ligger såpass mye høyere i pris?»

Denne e-posten ble sendt til selger som vi hadde hatt kontakt med, altså Arild. Det som nå skulle skje er at vi ikke hørte noe fra Arild, men vi ble kontaktet av daglig leder ved navn André Høvik.

Jeg som har jobbet med salg i over 20 år har lært meg en viktig ting, noe alle selgere burde kunne.

Selg heller opp dine egne produkter istedenfor å snakke ned om konkurrentene sine.

Jeg har i løpet av mine 38 år aldri opplevd så mye «dritt» snakking om en konkurrent sine produkter, samt om selskapet Sunbelt Spas.

Arild sa at badet var produsert i Kina og kunne ikke sammenligne seg med de badene de solgte. Da jeg konfronterte han med at de fleste viktige delene var Amerikanske, så nektet han å tro på det. For å gjøre en lenger historie kort, så ble jeg fryktelig skuffet over Spatec sitt angrep på konkurrenten. Her er et par eksempler fra svar fra Andre Høvik.

002

"Poenget er at hvis han på Notodden sier at bassenget du sendte oss link på er lagd i Canada så har han urent mel i posen.. Et grønt eple har aldri vært noe mer enn et grønt eple.. I hvert fall ikke her i Lier.

MVH André"

Svar fra Andre hos Spatec

Jeg viste til Sunbelt Spas fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder på Facebook. Spatec svarer med å sende meg link til den eneste misfornøyde kunden man kan finne. Dette er lavmål!

TEKST: «I tillegg har de også en enestående kundeservice når noe går galt» Dette er det nok delte meninger om. Spør for eksempel våre erkekonkurrenter Sundance ( 19 år i Norge ) eller Hotspring ( 20 år i Norge ) om råd

http://byggebolig.no/hage-uterom-71/har-noen-kjopt-massasjebad-fra-sunbelt

003

Her forklarer André Høvik fra Spatec at Steinar fra Spatec har pumpa ørene fulle om at kunder ikke må handle fra Spatec. Vel, min kommentar til dette er at Steinar aldri snakket noe stygt om sine konkurrenter. Han gjorde det en hver selger skal gjøre, snakke om hva som gjør sitt produkt bedre og hva forskjellene er. Han innrømmer også at han jobber i en råtten bransje. (Jeg synes jo han er med på å lage den råtten)

TEKST: "Hei. Takk for kunstruktiv kritikk. Det er fortjent.

Det bare kokte litt over da jeg hørte gulning av plasten og dette med isolasjon + at på 10 dager har 2 kunder kjøpt her og sagt at de ble pumpa ørene fulle av Steiner om at de ikke måtte finne på og handle av oss.

Dette er dessverre fra tid til annen en pill råtten bransje.

Jeg har også drevet med salg i 25 år, og veldig nøye ( tro det eller ei) med å ikke prate negativt om andre + noe som er minst like viktig, og det er å ikke ta munnen for full. Man skal ikke overselge og det må være sannhet i det man sier. Denne bransjen er dessverre et skrekkeksempel på det motsatte med usannheter , overdrivelser etc for å få ordren. Det er dessverre forbrukeren dette til slutt rammer.

Med vennlig hilsen

André Høvik"

På bakgrunn av dette, så vil jeg ikke anbefale noen å handle via Spatec Norge AS. Mitt personlige inntrykk av badene de selger, så henger de etter på utvikling og er alt for høyt priset. Men det vil vise seg om hvem som har rett. 🙂

Fortsettelse følger DEL IV: "Alternativ produsent/leverandør til Sunbelt Spas"

Legg igjen en kommentar