Hvordan det hele begynte

DEL I:

Det hele startet med at jeg ønsker å kjøpe et massasjebad til familien. Vi har har akkurat kjøpt oss nytt hus og derfor var timingen riktig nå.

Det falt naturlig å ta kontakt med Spatec Norge på Lier siden jeg ofte står å lader på Tesla Supercharger som holder til 50 meter unna.

Hos Spatec Norge ble jeg møtt av en svært hyggelig selger med navn Arild. Han viste oss rundt og forklarte litt hva som var forskjellen på Spa til 50.000,- og de som kostet 180.000,- Det var mange bad å kikke på, men etter å ha tuslet rundt i butikken kom jeg over Spatec Swimspa/motstrømsbasseng «Aqua Fit Play» og jeg tenkte umiddelbart at dette hadde vært perfekt for ungene, samt kona som bruker mye tid på trening. Det sies at trening i vann skal være noe av den beste treningen man kan få, så dette passer oss veldig bra.

Arild hos Spatec inviterte hele familien på badeaften slik at vi fikk testet Swimspa og massasjebad. Vi takket selvsagt ja og noen uker seinere pakket vi ungene inn i bilen og satte kursen mot Spatec Norge i Lier. I bilen hadde vi 4 spente unger som gledet seg til å bade, men det var mange spørsmål om hva et Swimspa var.

Etter at vi hadde badet godt og lenge i både Swimspa/motstrømsbadet og de mindre massasjebadene var vi solgt. Vi måtte bare ha dette i hagen! Men vi skulle så gjerne hatt Swimspa og massasjebad i ett kar. De hadde en modell som het Aqua Fit Plus.

swimspabloggen_1

Aqua Fit Plus fra Spatec

Aqua Fit Plus

Dette virket relativt perfekt for oss, men vi la merke til at de var få dyser i selve massasjebadet og vi stilte spørsmål massasjeeffekten. Vi ble da frarådet å kjøpe dette dersom vi ønsket en massasjedel. Spatec anbefalte oss å kjøpe «Aqua Fit Play» og et egent massasjebad. Dette var vi egentlig ikke så interessert i. Vi ba om tilbud på «Aqua Fit Play» som er badet uten massasjedelen og Aqua Fit Plus med massasjedel.

Der og da fikk vi tilbud om å kjøpe demo-modellen som vi akkurat hadde badet i. Dette var ca ett år gammelt og hadde en del slitasjemerker utvendig. Tilbudet vi fikk var kr 240.000,-

Dagen etter kom tilbudet som avtalt fra Arild på epost og etter å ha gjennomgått prisene bestemte jeg meg for å begynne å undersøke markedet på Internett. Jeg har jobbet med salg i over 20 år, så jeg handler aldri noe uten å sjekke hva konkurrerende virksomheter kan tilby.

Men la meg vise dere TILBUDET/PRISENE jeg fikk fra Spatec først...

Vi fikk følgende tilbud fra Spatec Norge AS ved Arild.

Aqua Fit Play som er dette bassenget: http://spatec.no/motstromsbasseng/modellene/aqua-fit-16

 

awuafitplay_tilbud

TOTALPRIS MED RABATT OG LEVERING KR 260.000,-

Det jeg umiddelbart ble skuffet over her var prisen jeg hadde fått på demo-modellen som var ett år gammelt. Kun 20.000,- i rabatt for ett 1 år gammelt brukt basseng med synlig slitasje. (Jeg hadde blitt fryktelig skuffet hvis jeg hadde slått til på det tilbudet i butikken)

Aqua Fit Plus som er dette bassenget: http://spatec.no/motstromsbasseng/modellene/aqua-fit-19-dual-temp

awuafitplus

TOTALPRIS MED RABATT OG LEVERING KR 340.000,-

Jeg takket for tilbudene og sa at jeg nå ville komme tilbake med et svar om ca 1-2 uker.

Fortsettelse følger i DEL II: "Valt av leverandør og merke"

Legg igjen en kommentar