Om Spablogg.no

Hvem driver Spablogg.no? 

Kall meg Mr Spa og jeg selger ingredienser og utstyr til øl om dagen, og trener Teakwondo på kvelden. Dette er min blogg om Swimspa, eller motstrømsbasseng som det kalles på Norsk.

Jeg bor i Slemmestad, har en kul hund som heter Whisky og liker å nyte livet.  Jeg er pappa til 4 barn i en alder fra 4-9 år. Tre jenter og en gutt.. Kan du gjette hva de elsker å gjøre?  JO, de elsker å bade!! 🙂

Denne bloggen har ingen kommersiell tilknytting og er på ingen måte sponset. 

For å starte å lese denne bloggen fra starten kan du trykke HER!

Hvorfor har jeg startet denne bloggen?

Vi har endelig bestilt oss Swimspa eller Motstrømsbasseng som det heter på Norsk. Vi har brukt et par måneder på å bestemme oss for type og leverandør, noe som ikke var lett.

Når vi skulle handle Swimspa savnet jeg reelle erfaringer. Jeg fant kun gamle artikler fra noen dårlige nettsider eller fra produsentene sine hjemmesider.

Jeg fant raskt ut at dette var en skitten bransje og det er fort gjort å bli betale mer en du trenger. Denne bloggen er til for å gjøre ditt valg av Swimspa/Motstrømsbasseng tryggere og enklere.

Et Swimspa/Motstrømsbasseng koster alt i fra 120.000,- til 500.000,- I tillegg kommer ofte støping av fundament som skal sørge for at bassenget holder seg på plass. Vi snakker om 6-16.000 liter vann og en vekt på over 7-17 tonn på de aller største bassengene.

Når man skal gjøre en så stor investering kan det være greit å lese litt om andres erfaring slik at valget på basseng og leverandør kan bli enklere. Og nettopp dette er grunnen til Swimspabloggen ble opprettet. Bloggen skrives av Arne Leon Bjørndal som til det vanlige jobber som Key Account Sales Manager hos Bryggselv Proff.

Du kan starte å lese om vår erfaring under DEL I: "Hvordan det hele begynte"

Hilsen fra Mr Spa. Mitt fulle navn kan fås ved å ta kontakt på mail. 

(Hvis du ønsker å ta kontakt, bruk mailadressen under)
Kontakt: post@spablogg.no