Klargjøring av betongdekke

Her er vårt hus i Slemmestad. Bassenget skal plasseres til høyre for terrassen som du ser på bildet. Planen er å bygge dette helt inn, slik at det kun blir ett steg opp til bassenget.

Røyskattlia 30 Slemmestad Terrasse

Røyskattlia 30 Slemmestad
Badet vil veie over 15 tonn fylt med vann, så det er viktig at grunnen er rett og stabil, samt at den tåler vekten.

Jeg la ut oppdraget på www.mittanbud.no. Det var viktig for oss å finne fagpersoner til dette oppdraget, men min erfaring er at det finnes mye rart på mittanbud.no og det var ingen unntak denne gangen. Den første personen som kom med tilbud skulle ha 70-100.000,- for å grave, pukke, støpe og rett ut. Et sykt beløp og alt for dyrt!

Vi venter på flere anbud og flere kom på befaring. Valget landet på et selskap som heter Østlandsmur AS som drives og eies av Morten. Morten er 29 år, har fagbrev og mye erfaring på området. Morten fortalte umiddelbart hva som måtte gjøres og hvordan det måtte gjøres. Vi må minst en ½ meter ned i grunnen slik at vi kommer under frostpunktet. Flere andre snakket om at de skulle bruke isolasjon og kun grave 10-15 cm. I følge Morten er vekten såpass stor på bassenget at han tror isolasjonen vil knekke og derfor krakelerer betongen.

Vi ble enige om en pris for graving, forskaling, støping og retting til kr 33.000,- inkl mva. Dette skal inkludere alt fra A-Å.

Det er avtalt at jobben skal gjøres 30. September og være ferdig innen tirsdag 4. Oktober. Det skal så tørke 2 uker før levering av bassenget vil skje. Jeg kommer til å dele mer her når Østlandsmur starter på jobben.

Les videre om "Levering"

Legg igjen en kommentar