Hotspring kaster deg inn i debatten..

En som heter Per-Arne Ødegård fra HotSpring har kastet seg inn i debatten.

Her er hva han skriver på facebook under Spatec sine sider. Mine spørsmål og svar i grønt innimellom.

"Hei Arne Leon Blogger. Spennende lesing det her, og meget interessant å se hvordan spabloggen vil utvikle seg.

Dette er jo noe som bransjen rett og slett har stor bruk for og spesielt for kunder som er usikre på hvor man skal handle. Er firmaet seriøst, har de et apparat rundt seg så service og garantier blir fulgt opp, er det noen jeg kan kontakte når jeg står på hytta mi i minus 15 og pumpa starter ikke? Dette vil ha en stor nytteverdi for kundene når de endelig har bestemt seg for leverandør og leverer fra seg alle de oppsparte kronene som kanskje egentlig var ment til en sydentur i høstferien eller liknende, men det blei et massasjebad eller swimspa i stedet. Alle i familien er happy og store hvite far i huset har gjort ett klokt valg av nettopp leverandør.

Men.....hva skjer???.........

Plutselig dukket det opp noe fra sidelinja som var kanskje litt uventet...har far tatt det riktige valget???? Ja ja, Gran Canaria kan vi ta seinere, nå skal det svømmes....hjemme eller på hytta.

Jeg er helt upartisk når det gjelder deg Bloggern, Spatec eller Sunbelt.

Det forholdet jeg har til Spatec er innertier, til deg har jeg ikke noe forhold, men til Sunbelt føler jeg noe, No hard feelings men når min beste kamerat trodde han gjorde ett kjempe kupp i lageret på Notodden og kom til meg og stolt som en hane var han, men gikk ei uke så var han ikke så engasjert likevel. Hvorfor spurte jeg ikke deg før jeg betalte en kvart million kroner for detta greiene, ja ja. Av skade blir man klok om ikke annet.. men så dukka det jaggu opp en til. Erik heter han, nesten familie faktisk. Han kjøpte et massasjebad, gjett hva som skjedde???

Blogger svarer: Jeg blir jo veldig nysgjerrig på disse to historiene jeg da Per-Arne, hva var de misfornøyd med? Burde ikke de det er snakk om å poste en artikkel på Sunbelt Spas sin Facebookside? Hvorfor har de da 4,9 i rating av 5 mulige på Facebook?

Samme spørsmål igjen, hvorfor spurte jeg ikke deg om råd først....

Ett tips også til deg Arne blogger, test badet ditt og ikke start med for mye arbeid med den bloggen.

Blogger svarer: Det var et dårlig tips og du snakker imot deg selv. «Dette er jo noe som bransjen rett og slett har stor bruk for og spesielt for kunder som er usikre på hvor man skal handle.» Det er akkurat derfor jeg kommer til å bruke mye tid på å dokumentere erfaringen når det gjelder Sunbelt Spas. Jeg skal være den første til å dokumentere må en profesjonell måte hvis badet til Sunbelt Spas ikke holder mål. 

Og ikke kom du også med spørsmålet, hvorfor.....? Resten skjønner de fleste nå.

Blogger svarer: hva skal jeg skjønne?

Skal du ha bad som er av kvalitet, lavt strømforbruk, lite støy og en service avdeling(avdeling da mener jeg mer enn 1 person) og ikke minst ett delelager som alltid har deler hvis noe skjer. Det er det som betyr noe.

Blogger svarer: Hvis du hadde lest bloggen, så ville du lest at jeg har vært på Notodden og sett serviceavdelingen, delelageret og hilst på noen av de som jobber der. Men jeg er helt enig, dette er viktig! Spesielt at man får tak i deler når noe går galt. Men her følte jeg at Sunbelt Spas hadde ting på plass. Time will tell 🙂 

Jeg pleier å si, kjøper dere ikke bad her så kjøp ihvertfall fra feks Spatec eller Sundance. De har nemlig dette.

Håper ikke dette var med på å ødelegge noen sydentur eller blogg. Dette var for å informere bare, litt fra meldinger fra venner som har vært "uheldig" og litt egen erfaring.

Blogger svarer: Du har overhode ikke ødelagt for noen ting, heller stikk motsatt. Du bidrar til at Spablogg.no får utvikle seg. Jeg håper bare du kan komme med historiene dine, for så langt er dette bare synsing. Igjen, hvis du hadde lest hele bloggen, så vil du se at det er flere aktører som er redd for nykommere i bransjen. HotSpring var en av de jeg var i kontakt med for råd. Dere var veldig raskt ute med å fortelle at badene til Sunbelt Spa var av veldig dårlig kvalitet.

God kveld & Keep up the good work.

Hilsen Per Arne, Hotspring Massasjebad.

NB! Jeg jobber ikke med salg, kun service avdelingen."

per_arne

Når det er sagt, så kan det være at Hotspring og Spatec har rett! Men som tidligere skrevet, så er det hele poenget med bloggen. Etter et par års driftstid vil jeg kunne dokumentere hva som er sant og ikke sant. Hvis jeg skulle kjøpe katta i sekken, så vil jeg forhåpentlig kunne advare andre via denne bloggen. /Arne Leon - spablogg

Legg igjen en kommentar