Forskaling og armering – Mandag

I dag har vi støpt sokkelen hvor swimspabassenget skal plasseres.

Østlandsmur AS startet rundt klokken 08.00 i dag og var ferdig med jobben før kl 14.00. I dag laget de ferdig forskaling og støpte dekket. Legger ved noen bilder.

21 22 23 24

Vi må benytte anledningen til å skryte av Østlandsmur AS. Proff kar som utfører jobben på en skikkelig måte. Jeg vil anbefale å bruke fagfolk til denne jobben. Det kan fort koste mye mer å bruke ufaglærte. Jeg hadde flere på befaring, men det var kun Østlandsmur AS som visste hvordan jobben skulle utføres. To andre sa at de kun skulle grave seg ned 10 cm og bruke styrofoam/Isolasjon. Men når det skal over 16 tonn på toppen, så vil isolasjonen krakkelere. Man må også ned 30-50 cm for å komme under frostnivå.

img_8296 img_8299  img_8302 img_8303

Nå skal dette herde frem til mandag 17. Oktober kl 12.00, da venter vi leveransen av selve bassenget. Vi venter i spenning. 🙂

2 kommentarer om “Forskaling og armering – Mandag

    1. ArneLeon

      Hei Monica,

      Plattingen lages like stor som bassenget, pluss 5 cm på hver side. Men dersom du skal bygge inn bassenget anbefaler jeg deg å støpe den større slik at du får plass til stolpesko. Styrofoam legges på og skjæres til på under 10 minutter.

Legg igjen en kommentar