Første bad og litt vannkjemi…

Onsdag 19. Oktober ble badet innviet!

Etter å ha sjekket temperaturen i dag tidlig holdt badet 38,5 grader. Når jeg kom hjem fra jobb testet jeg vannkjemien og den viste at PH var for høy, så her har jeg sendt en mail med noen spørsmål til Sunbeltspa. Det vil nok ta litt tid før vi får justert oss riktig inn. Men verdiene for klor var perfekte og vi tok derfor sjansen til å ta et bad.

Bildet er tatt 1 time etter, så dette er kun et illustrasjons-bilde.
Bildet er tatt 1 time etter, så dette er kun et illustrasjons-bilde.

 

Første bad!

Etter en hard treningsøkt gledet vi oss til å komme hjem. Vi trener begge Taekwondo og i dag fikk vi kjørt oss litt ekstra. Når vi kom hjem hoppet vi i dusjen for å få vasket av den verste møkka og så bar turen ut til et varmt og lysende bad.

Kona tar en Snap
Kona tar en Snap. (Hun trenger seriøst en bedre telefon. Iphone 6 tar dårlige bilder i mørket!

 

Innebygget i terrassen....

Vi merket fort at vi må få bygget bassenget rundt terrassen så fort som mulig, for slik det er nå er det knotete å ta av trekket og komme seg uti. Planen var å gjøre dette til våren, men spørs om vi ikke fremskynder det. Jeg skal legge ut noen bilder hvor det ser ut i dagslys, så vil du forstå hva jeg mener.

Så hvordan var det?

Alt virket slik det skulle, ingenting å utsette på massasjedelen så langt. Vi gliste fra øre til øre mens vi lå der og hadde utsikt helt inn til Oslofjorden og Holmenkollen. Temperaturen holdt 38,5 grader når vi tok bort lokket og hadde 36,5 etter at vi hadde badet i 30 minutter. Det ble et relativt kort bad siden vi hadde unger som skulle i seng.

Prøvekaniner...

Ungene stod i andre etasje og var grønn av misunnelse. Men vi ønsket å teste at alt virket. Barne skal få prøve seg i morgen, og da har vi nok kommet opp på 30 grader på Swimspadelen også.

Spablogg out..

Legg igjen en kommentar