Første skikkelige bad i det store karet!

Fem barn fra 9 til 4 år.. Energy Swimspa test

Ingen tvil om at dette er gøy! :)
Ingen tvil om at dette er gøy! 🙂

Jeg ønsket å teste temperaturfallet og sendte derfor fem lekne barn ut i bassenget. Temperaturen i bassenget holdt 33 grader og ute var det 5 grader. Etter 45 minutters bading ba jeg ungen komme opp og jeg ble litt sjokkert når jeg sjekket temperaturen etter å ha lagt på Termolokket. Bassenget holdt fortsatt 33 grader!!

Hvor lang tid tok det å varme opp 12500 liter med vann?

Energy Swimspa ble skrudd på mandag 17. Oktober kl 14.00. Fredag formiddag samme uke kom bassenget opp til 33 grader. Det tok tid, men ser ut til å holde godt på temperaturen så langt.

Strømforbruk Energy Swimspa

Til dere som har spørsmål til strømforbruk, så vil dere få svar på dette utover høsten/vinteren og sommeren. Jeg måler nå totalen på hele bassenget inkludert massasje-delen. Etter hver skal jeg måle de separat.

 

2 kommentarer om “Første skikkelige bad i det store karet!

 1. Torgrim Sandvoll

  Bare et spørsmål angående spa-delen. Vi har også kjøpt Energy Swimspa, og hadde første prøving i helga som var. Er det slik hos deg også at en av kontrollerene (de store svarte skrubryterene) går rundt og rundt uten stopp (den nærmest kontrollpanel på midten mellom pool og spa) når pumpene er i gang? Og den store på motsatt side på midten er veldig treg å skru rundt når pumpene er i gang. Alle de andre skrubryterene virker fint. Service mannen mente vi måtte slå av pumpene før vi skrudde, men dette høres jo veldig rart/tungvint ut?

  1. ArneLeon

   Hei Torgrim,

   Den skal ikke gå helt rundt, den skal stoppe. Det stemmer at du skal stoppe pumpene når du skal vri på de, de vil nok virke selv om du ikke gjør det men du risikerer da å brekke noe.

Legg igjen en kommentar