Møkka lei!!

Jeg er lei vannjustering meg her og meg der..

I Swimspadelen er det 12500 liter vann og her er vannkjemi null problem. Men jeg sliter med å holde riktig vannkvalitet på Spa-delen som kun har 1500 liter vann. Leverandøren sa også dette når jeg kjøpte badet. "Du vil oppleve at det er vanskeligere å holde vannkjemien riktig i den lille delen"

Ikke misforstå, jeg har klart å holde vannkvaliteten bra, men jeg synes det er alt for mye jobb. Målinger flere ganger i uken, småjusteringer med PH og andre kjemikaler.. Rett og slett for mye jobb

Så hva er løsningen?

Jeg var innom en butikk på Billingstad som anbefalte på det sterkeste Aqua Finesse. Her skal det holde med justering en gang i uken, punktum finale. Prisen på settet er 1200,- og skal holde i 4-6 måneder avhengig av størrelse på Spa. Jeg har testet dette i 3 dager og så langt virker det veldig bra. Butikken som solgte meg dette sa at jeg kom til å stoppe å måle kvaliteten etter at jeg begynner å bruke dette.

Oppdatering 21.01.2019: Jeg har kun brukt Aqua Finesse siden denne artikkelen ble skrevet og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg måler ikke lenger, vannet er bare klart, ser bra ut og lukter godt. De få gangene jeg tar en måling er det perfekte verdier. KONKLUSJON: Bruk Aqua Finess og spar deg for masse arbeid! (Anbefales kun til spa under 2000 liter og ikke til Swinspa)

Aqua Finesse er en av de letteste måtene for å vannet rent og bakteriefritt. Du bruker 1 tri klor tablett i uka og X antall ml veske(ferdig blandet) i forhold til antall liter vann det går i badet. Fjerner urenheter og organisk smuss. Tilsatt klaringsmiddel for å gi ekstra blankt vann. Aqua Finess fjerner også bio filmen i rørene på badet. 12 i 1, meget enkelt å holde vannet klar og bakterie fritt.

5 kommentarer om “Møkka lei!!

  1. ArneLeon

   So far, So good! Men det er litt tidlig å si enda, dette pga vi har brukt Spadelen veldig lite pga ferie. Må teste litt uover høsten før jeg kan gi noen sikker tilbakemelding på om dette er bra.

 1. ArneLeon

  Jeg kan bekrefte at Aqua Finesse fungerer slik det skal og er uten tvil det enkleste og beste for vårt Jacuzzi. Vi har 1500 liter vann og en pakke holder da nøyaktig i 3 måneder. kostnaden for Jacuzzi-delen blir da kr 4800,- pr år. (Dette er ganske dyrt i forhold til å bruke andre kjemikalier)

  Men tro meg, det er verdt prisen. jeg har sluttet å måle verdier, vannet er klart og lukter deilig gang til gang. Hver søndag heller jeg 1 og 1/2 kopp med veske i vannet og en tablett som blir liggende utover uken.

  Produkt anbefales!

Legg igjen en kommentar